Veckans tre gånger två

Solig härlig lördag igen, lite snö fast det är vårdagjämning. Men vad gör väl det? Det som finns där uppe måste ju ner. Något direkt fäste lär det ju inte få. Våren är på full gång och i antågande. Och vems tur är det att veckosummera? Jo, Henrik Södertegs. Så vi kör igång.

Tre mindre bra

1. Att dygnet bara har 24 timmar. Tiden räcker inte till för allt man vill hinna med. Ändå har jag tid att skriva detta…Märkligt

2. Att leveranstiden på måttbeställda bänkskivor ska vara så lång. Jag vill gärna färdigställa renoveringar medans motivationen finns.

3. Att det helt plötsligt känns som att alla man känner drabbas av cancer. Hoppas att någon snart hittar ett botemedel mot denna vidriga sjukdom.

Tre bra

1. Att utesäsongen snart är här. Jag saknar att kunna ha dörrarna öppna utan att hela huset blir ett kylskåp. Det ska även bli spännande att se vad som kommer upp ur marken i trädgården.

2. Den Allsvenska säsongen börjar snart. ÅFF hamnar på 6:e plats 2015. Starkt!

3. Varför ska det vara så svårt att komma på de bra sakerna? Man kanske tar de bra sakerna i livet för givet ibland och ser inte att de sker framför näsan. Jag är i alla fall evigt tacksam för min fina familj.

Dela gärna det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *