Är metal

Nu så. Nu är det dags. Och det känns bra. Vi sitter på tåget på väg till Stockholm där vi byter till tåg mot Falun. Vi missar signeringen med Sabaton som är kl 17 och det är ju verkligen skitsynd. 🙂 Däremot hinner vi träffa Raubtier som möter fansen senare ikväll. Vid 20.30. Elias har släpat med sig en gammal hederlig LP-skiva för att få den signerad. Sedan ska vi se Raubtier spela, 23.15 till 00.45. Elias ska tydligen stå längst fram. Det ska INTE jag. Orphan Gypsy heter bandet som avslutar kvällen och det är långt efter sängdags. Men jag kommer att stå ut, I´ll fix it!

Jag har packat alla mina störtcoola t-shirtar och övar nu på fräna uttryck. Samt värmer upp nacken så att jag kan headbanga ordentligt. Vilket kan bli svårt eftersom jag legat som en räka i natt och vaknade med ont i nacken. Inte bra, inte bra alls. Nacken är ett viktigt instrument eller redskap i samband med heavy/power metal-festivaler. För det är inga dödsmetalband på plats har Elias nu lärt mig. Herregud förresten, det blir ju verkligen väldigt roligt att se alla dessa (vuxna) människor stå och vifta hysteriskt med huvudet och kasta med håret.

falun1

Elias tyckte att jag såg metal ut på kortet. Känns bra. Känner mig metal.

Fast nu är det dags för lite fika. Gammal vanlig hederlig fika, med blommiga servetter, mackor och bullar känns tryggt och bra för en som känner sig liiite utanför sin comfort zon.

falun3

 

 

 

Dela gärna det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *