Här snöar det!

Tjoho! Nu går jag in på sista dagen! Nedräkning. Detta ÄR en bedrift. Igår fick jag härligt nog en promenad till Falu Koppargruva och fika med en kompis som bott i England i 6 år och nu helt oförhappandes hörde av sig när hon via facebook såg att jag var i Falun. Hon flyttade hit i våras. Facebook är fantastiskt. De neggiga får säga vad de vill. Men jag tror inte att Louise och jag hade lyckats hålla kontakt utan facebook och definitivt inte lyckats få till en fika igår.

IMG_3325 IMG_3327

Från eftermiddagen var vi i ”Lugnet”. Inga band som direkt tilltalade mig, men så länge solen är uppe är jag vid gott mod. Men så från halv 9 börjar det bli kallt. Och ganska tråkigt. Inte så mycket att göra mer än att frysa och titta på folk. Det sistnämnda är dock riktigt kul. Vid nio återstår fem timmar av konserter! Men jag får min belöning när Elias kommer och är lyrisk över de han har lyssnat på. Då är det värt allt!

Jag hade innerligt hoppats att han skulle vilja gå hem efter nästa sista bandet. Redan vid 11. Då skulle vi få sova länge. Frukosten slutar ju vid 10, så vi måste liksom upp. Och jag skulle slippa frysa ihjäl. Men icke, han ville stanna. ”Visst, visst, du bestämmer” svarar jag tappert. Vi fick sitta på golvet inne i toahuset för att slippa frysa. Vi var inte ensamma. Så blev klockan äntligen halv ett och Snowy Shaw skulle gå på. Och vet ni? Jag är så glad att vi stannade, det var värt allt. De var superbra! Bra låtar och så hade de till skillnad från andra en show. Ett skådespel! Underbara.  Jag kände dock inte riktigt igen Snowy från frukosten!

IMG_3356

IMG_3342

IMG_3400

 

Dela gärna det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *