Idé

Det har inte hänt en massa sedan sist och det har samtidigt hänt massor. Ni vet, jag berättade att jag har fått det stora förtroendet, det roliga och mardrömslika uppdraget att vara konferencier på universitetets personal/40årsfest den 28 maj (förra inlägget kan du läsa här)

Förra veckan träffades jag och min konferencierpartner, Roger, för att diskutera upplägget. Jag hade en idé kring vår performance. Visst,  visst vår roll är att vara ett kitt mellan de olika programpukterna och föra händelserna framåt, hålla tempot, vara energiska, lugna och ta scenen(eventbolagets riktlinjer), kanske inte direkt vara en programpunkt i oss själva. Men kanske en liten? Hur ska vi kunna låta bli? Detta är ju once in a lifetime. 3000 anställda!

Roger tyckte idén var bra och ville gå vidare på den.  Maria, min kollega, som ska hjälpa oss skriva manus, tyckte också idén var bra. Och Maria i sig själv blir kanon. Väl insatt i vad LiU står för, van att skriva spexmanus och förstår till fullo vår konferencierambition – kan det gå fel? Nix. Eller som min chef sa till mig:

”En sak är säker, det här måste blir bra. Det finns inte utrymme för ett misslyckande.”

HURRA!

Nu ska det bara förankras. Eventbolaget har gett sitt go. Idag ska ledningen förhoppningsvis ge sitt.

Sedan sätter vi 100 % fart.

To be continued …

(foto överst: Ewa, som håller i själva festen pekar var scenen ska placeras)

Dela gärna det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *