Om bloggen och dess författare

Hej!

Här läggs numera framför allt ut texter som jag, Camilla Smedberg, skriver på uppdrag av Baroniet Adelswärd och som handlar om boställen som en gång hört till fideikommisset Adelswärd. Texterna bygger på kyrkoboksmaterial och intervjuer.

Jag har ett företag som frilans skribent och föreläsare och det är lokal och social historia som ligger mig varmast om hjärtat. Jag föreläser gärna om historiska brott. Ta gärna kontakt med mig om du vill anlita mig som skribent eller föreläsare.

Till bloggen hör även en facebooksida där jag främst lägger ut gamla åtvidsfoton och den hittar du här: Stort, smått och lite däremellan

Ni är alltid välkomna att kommentera inlägg och dela med er av egna minnen, åsikter och annat. Vill ni hellre skriva till mig direkt så skriv till camilla@camillasmedberg.com

stort,smått

2 reaktioner på ”Om bloggen och dess författare

 1. Hej,
  Var och lyssnade på ert föredrag igår som var riktigt trevligt. Jag tänkte bjuda in dig till oss på östantorpsvägen 9 och berätta om vårt hus och området omkring. På vår tomt står ett hus som förmodligen var ett av Åtvidabergs första skolor. Genom mintomt går också den gamla vägen till Marknadsbodarna.
  Hälsningar
  Lars Danils

 2. Hej Camilla!
  Ang. stenformationen vid Åtvidsnäs så kan det vara lämningar av en gammal
  ”Bronshutte” som finns inritad på en karta från 1699. Ett tips från mej.

  Mvh
  Lasse Ekvall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *