Var är bilden tagen?

Nu ska det från början sägas att det här är inte så himla lätt. Kanske går jag över gränsen för vad man kan gissa sig till, åtminstone vad gäller de första bilderna. Så det vore himla kul att höra på vilken bild ni tar det, om ni tar det alls!

bild-(64)

Vi fortsätter för att åtminstone se vad det är på bilden, eller hur? Kan först bara sägas att det var lite farligt att ta de här första bilderna!

bild-(63)

Det ser inte så farligt ut, men det var det. Lite brant. Lite halt. Och jag är ganska säker på att den är ganska djup den där pölen… Dags för nästa bild!

 

 

 

bild (38)

Men vad hundan Magnus! Du ska inte vara med den här gången heller!

 

 

 

bild-(62)

Det där var bättre. Den lilla branten ner till pölen ligger här i närheten. Förutom vatten tror jag att det kan finnas en hel del av en viss produkt i pölen.

 

 

bild-(61)

På lite längre avstånd. Kortet taget nu i helgen när det kom snö. Pölen ligger precis där snön tar slut, till höger och in bland träden.

 

 

bild-(60)

Så här ser det om man går ner en bit och tar kort upp mot den plats där jag just stod. Det var inte snö överallt som ni kan se. Har ni kommit på platsen? Det här är ett favorittillhåll för många som traskar omkring här med lite speciella redskap. En del av dessa redskap finns nog i pölen. Och då är det kört, om jag säger så. Just den här platsen är faktiskt uppkallad efter pölen, som då alltså inte heter pölen.

 

bild-(59)

 

Här har jag fortsatt en bit framåt, vänt mig och tagit kort tillbaka mot pölen. Så var är jag någonstans?

Dela gärna det här inlägget

3 reaktioner på ”Var är bilden tagen?

  1. Bilden är från golfbanan, hål 13, som kallas Gruvan för att det faktiskt finns ett gruvhål precis bredvid banan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *