Veckans tre gånger två

Igår var en lång och rolig dag när Elias spelade Åtvidaberg Open. Jag var med hela dagen och han placerade sig bra. Idag är det dags för andra tävlingsdagen. Så, av den anledningen kommer veckans lista först idag. Och detta är den sista som görs. Några små gästspel kan säkert komma då och då. Och jag är särskilt glad att kunna lämna ordet över till Hilda Rehn.

Tre mindre bra:

1. Sommarlägrets årliga vattenkrig blev inställt. 🙁

2. Haft lite ont i halsen i veckan, men det gick över som tur var när jag åt många jordgubbar.

3. Den här veckan har jag lyckats stöka ner mitt rum igen. Jag fattar inte hur det går till!?

Tre bra:

1. Äntligen värmee!! Nu kan jag bada varje dag!

2. Nu i veckan hade jag en jättemysig pizzafredag med familjen. 🙂

3. Vi har fyllt poolen, woop woop!

Följ gärna bloggen via facebooksidan ”Stort och smått”

 

 

Dela gärna det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *