Veckans tre gånger två

dit genom att Idag är det Suzie Franzén som ger oss sin lista. Som vanligt börjar vi med de tre mindre bra sakerna för att avsluta med de tre bra och så går vi, uppmanar Suzie, ut i solen och njuter den här soliga lördagen!

Tre mindre bra:

1. Det är vår i luften och jag kan inte springa! Jag har gjort flera tappra försök men mina knän säger ifrån, jag saknar tjejgänget och våra löparrundor! Nu väntar jag på besked från röntgen och hoppas att jag kan få hjälp så att jag kan få njuta i löparskorna igen.

2. Den här veckan har jag återigen irriterat mig på mina medtrafikanter som pendlare mellan Åtvidaberg och Linköping. Du som vill hålla hastigheten 60-70 km/timmen på rv.35 (Linköpingsvägen), det är givetvis upp till var och en vilken hastighet du vill åka i. Men tänk om du kunde visa lite hänsyn och släppa om övriga när det är 10-15 bilar bakom dig. Det som oftast händer i pendlingstrafiken är att någon i den här kön har väldigt bråttom och gör en ”idiotomkörning”. Vi är då många som utsätts för fara. Så en vädjan till dig som vill köra i ett lugnar tempo använd backspegel och sväng in på en busshållplats/parkering och släpp om övriga när du får många bilar i kö bakom dig.

3. Det som göms i snö kommer fram i tö. Det ser så skräpigt ut på många ställen innan vårstädningen blivit utförd och dessa fb cigarettfimpar! Jag upplever att det är många som kastar ut cigarettfimpar från balkonger och fönster under vinter. Det är ingen vacker syn så snälla du som röker ta hand om dina egna cigarettfimpar det är ingen annan som vill plocka upp dem efter dig.

Tre bra:

1. Framför allt är jag så lyckligt lottad att jag har mina barn och barnbarn, släkt och vänner som ger mig positiv energi i min närhet. Den här veckan har jag fått njuta av alla fyra barnen och de fyra barnbarnen. I kväll ska vi gå ut och äta, titta på Brännvin i kikaren tillsammans med de två äldsta barnbarnen Isak och Ella, det ser jag fram emot. Jag har även kunnat träna tillsammans med mina systrar.

2. Vårsolen är här! Tänk så efterlängtad den är varje år.

3. Jag har fått positiv feedback och den kom från ett oväntat håll. Vilken energi och arbetsglädje den gav. Jag hoppas att jag och många fler med mig kan bli bättre på att ge varandra positiv feedback det ger så mycket och kostar så lite.

Följ gärna bloggen via facebook och du kommer dit genom att klicka HÄR

Dela gärna det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *