Veckans tre gånger två

Man får ofta höra att man ska tänka positivt, glömma det det där mindre bra och fokusera på det som är bra. Lättare sagt än gjort, vi gör ofta helt tvärtom. Samtidigt kan man lära sig av misstag. Ja, herregud, det finns en uppsjö av floskler kring det här ämnet. Jag tycker i alla fall att man kan ha lite roligt åt det som gått sämre eller åtminstone konstatera faktum. Så om man ska lista tre lite mindre bra saker som hänt under veckan som gått och tre bra saker – hur ser listan ut då? Jag tänkte fråga en person varje vecka och publicera det på lördagar.

Ni är varmt välkomna att lista egna saker som hänt under veckan här nedan i kommentarfältet!

Först ut är Ingela Tornberg, hemmahörande i Åtvidaberg:

FullSizeRender

Veckans tre mindre bra

  1. Isgator! Jag vill gärna ha snö och kallt på vintern men isgator är slipper jag helst.
  2. Att jag inte kunde gå på en föreläsning om droger och drogberoende. Det var synd att jag missade den då jag fick höra att den varit väldigt bra från andra som varit där.
  3. Att jag pga att dålig information och att jag informerat mig själv dåligt åkte till fel ställe för röntgen.

Veckans tre bästa

  1. Jag kunde passa på att tillbringa en kväll med mina systersöner mitt i veckan då jag hade ärenden i Jönköping.
  2. Åker till Alicante idag på kick off med härliga kollegor!
  3. Har börjat yoga hos Katta igen. Gör så gott för kropp och knopp 🙂
Dela gärna det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *